Velkommen til mit gør-det-selv univers

Fra idé til færdigt resultat

Søger du budget venlige diy idéer, nye måder, at bruge dine gamle ting på og muligheden for at lære at lave dit eget personlige unika design, er du havnet på det rette sted.

EJdesigns slibning af træ til unika design

Velkommen 🙂

Hér finder du lette og prisvenlige guides og idéer indenfor bl.a. restaurering, genbrug, upcycling og DIY design inde og ude. Ligeledes vil jeg jævnligt anmelde produkter og hvis muligt vise bedre eller billigere alternativer.

Jeg er ikke fotograf og arbejder ofte om natten, så det er ikke altid billedkvaliteten sidder lige i øjet og nogle gange bliver jeg så ivrig, at jeg glemmer at tage billeder undervejs. Hen af vejen bliver jeg dog bedre til det lover jeg.

Kommentarer, spørgsmål og idéer til projekter modtages med kyshånd.

Varme hilsner Eva Jakobsen/ EJdesigns

Join the discussion...

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *