Om Eva

Min mor har fortalt mig

at jeg syede mit første dukketøj af stof-lapper og ri-sting i en alder af 4 år og siden har jeg vist altid haft gang i et eller andet kreativt.

Mit navn er Eva og jeg har været alt igennem fra tegning, graffiti og novelle-skrivning til syning af tøj, beton støbning og arbejde med sølv, men det jeg holder aller mest af at lave er upcycling og redesign af genbrug. Jeg elsker følelsen af, at arbejde med noget gammelt og udtjent og give det nyt liv.

Det handler ikke så meget om at skåne naturen og dens ressourcer, selvom det er en bonus, men mere om at gamle møbler og lignende ofte har mere sjæl, smukkere udformning og er lavet af bedre materialer.

Selvfølgelig arbejder jeg også med nye materialer ind imellem. Det kan ikke undgås, når man som jeg ikke kan holde hænderne i ro.

 

EJdesigns Eva arbejder og arbejder ikke

For det meste er jeg tossen med maling i håret og slibestøv på skuldrene, men nogle gange skal jeg omgås andre mennesker, hvilket giver mig god grund til at være præsentabel.

 

For et par år siden begyndte jeg at sælge de ting jeg lavede. Mest fordi der er grænser for, hvor mange møbler, fuglebade og malerier et dansk gennemsnits hjem kan rumme, men også fordi jeg syntes andre skulle have lov til, at nyde unika design til rimelige priser.

Min drøm er, at rejse rundt på loppemarkeder rundt omkring i verden og købe møbler og dimser, som kan restaureres og redesignes og sælges på et andet loppemarked eller til privatpersoner. Det ville være verdens mest spændende job for én som jeg.

Men indtil videre nyder jeg, at kunne dele mine idéer og viden med mine læselystne gør-det-selv’ere  🙂