Min bedre halvdel

Når man er et kreativt menneske

er ens hjem ofte ét stort kaos af projekter. Sådan er det ihvertfald herhjemme. Ofte er stuen fuld af ting jeg er ved at male, terrassen fuld af værktøj og bryggerset fuld af ting der er ved at tørre. For nogen vil det være et helvede at træde ind i, men for mig er det livet.

EJdesigns sofabord med kreativitet

Sådan ser en helt almindelig aften ud i vores stue.

Det kræver sin mand

at bo med én som mig og hér er det min bedre halvdel Malthe kommer ind. Den anden dag kiggede jeg på ham og sagde, at jeg håbede han vidste at jeg værdsatte alt det han hjælper mig med, selvom han aldrig får lov til, at være med i mine indlæg. Han smilede bare og svarede, at det vidste han godt. Men jeg synes faktisk at han skal have lov til at få sit helt eget indlæg.

Når jeg skriver

“så saver man lige….” eller “Husk, at skruerne skal undesænkes”, så er det ofte ikke noget jeg selv har gjort. Ikke fordi jeg ikke kan, men han er bare så meget hurtigere til det end mig. Han er snedker og har mange års erfaring. Det betyder, at han ofte lige klarer tingene i et snuptag, hvor jeg ville have været dobbelt så lang tid om det. Det må man godt benytte sig af 🙂

EJdesigns min mand Malthe

Manden der accepterer mig og mit “rod”

Men mest af alt

er han ham der accepterer alle mine projekter og den der får lov til at se dem blive til noget. Jævnligt må han gå alene i seng, fordi jeg lige skal være færdig med at male noget, eller give noget andet et lag lak mere. Og han elsker mig stadig. Fantastisk ikke? Så dette er en hyldest til manden, der må være mindst lige så tosset som jeg selv. For den fortjener han 🙂

EJdesigns Eva og Malthe

To tosser. Forelskede på 15. år

Join the discussion...

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *