EJdesigns pallesofa og kabeltromle

Hyggehjørner af genbrug i haven

Jeg har en relativt stor have

og ikke så meget tid til at holde den. Jeg kan egentlig heller ikke lide en alt for velfriseret have. Derfor jeg har indrettet min som en små-vild boheme have, fuld af velplaceret og nøje udvalgt genbrug og andre diy projekter.

 

Herunder er et par billeder til inspiration

 

EJdesigns hyggehjørne boheme Under æbletræet har jeg indrettet et hygge hjørne hvor man kan sidde og læse en bog, eller bare lytte til fuglene.

Zink vandkanden har jeg malet blå, for at give lidt farve midt i det grønne. Cyklen er en gammel, kasseret damecykel fra genbrug med smukke former. Selvom den mangler styret, er den flot at have blomster hængende på.

Ude til venstre står en gammel håndlavet trillebør af træ, som stod i haven da jeg købte huset. Rundt omkring står potter, som jeg har støbt i beton.

Stigen i baggrunden er en knækket træstige, som er god at hænge blomster på.

 

 

EJdesigns Boheme have forår

 

 

 

 

Elementerne er lidt lettere at se, når der ikke er så mange blade på træerne endnu.

 

 

 

 

 

EJdesigns pallesofa og kabeltromle

 

I et andet hjørne af haven har jeg en lille plads, som jeg har indrettet med en pallesofa af genbrug og en kasseret kabeltromle som bord.

Tromlen har et midter rør af plastik, men jeg har skruet nogle stumper af overskuds brædder udenpå. Potten er en lille grill i teracotta, som jeg har klunset, ligesom den hvide kuppel. Jeg ikke ved hvad oprindeligt har været brugt til, men pæn ser den ud som den står dér.

 

 

 

EJdesigns fuglebade have trædesten beton

 

Blomsterbedet er fuld af støbte blade. Både som pynte elementer og som et velbesøgt fuglebad.

De runde trædesten er lavet af beton, som er hældt i bunden af en spand og på disse er der skrift lavet med den slags skumgummi bogstaver, som små børn leger med i badet.

Den tossede trold har jeg ikke selv lavet, men han passer helt perfekt i min have.

Join the discussion...

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *