Sikkerhed – Beskyt dig!

Er det virkeligt så vigtigt med sikkerhed, handsker og maske?

 

EJdesigns Måske tænker man ikke på sikkerhed når man bruger et almindeligt rengøringsprodukt

EJdesigns Bagpå alle kemikalier er der angivet anvisninger om sikkerhed

 

 

Er sikkerhed så vigtigt? Svaret er kort : JA!

Dette er en rens til keramiske kogeplader, som jeg brugte til, at rense nogle el-kopper af porcelæn med. Det virkede super godt og eftersom det jo ikke tog så lang tid at gøre, tænkte jeg ikke på at det var vigtigt at læse på bagsiden af flasken. Lokal irriterende så jeg senere, at der stod. Jeg lærte på den hårde måde, at jeg skulle have brugt handsker!

EJdesign Hudløse hænder grundet manglende sikkerhed

Sådan endte mine hænder med at se ud

efter ca 10 minutters brug!

Der gik 2 uger, før jeg kunne åbne min telefon med fingeraftryk, trods massiv brug af håndcreme.

Bruger jeg fremover handsker og læser advarsler? Helt bestemt!

 

 

 

 

 

 

 

EJdesigns Som minimum skal et tørklæde for luftvejene bruges som sikkerhed

 

 

3dobbelt salmiakspiritus

er fantastisk, at vaske beskidte flader af med inden man maler dem, men vidste du at luftvejene uden advarsel lukker til, hvis ikke du har beskyttelse på? Helst et åndedrætsværn, eller i det mindste et tørklæde der beskytter dig for dampene. Dette lærte jeg desværre også på den hårde måde og at være ved at blive kvalt er absolut ikke sjovt! Så følg altid anvisningerne på emballagen.

Join the discussion...

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *